Ik wil huren

Actueel aanbod

Ik wil kopen

Ik wil mijn woning ruilen

Nieuwbouw/herstructurering

Ik heb een vraag
   

advertenties

 

Advertentie 1 (februari 2016) 

Aangeboden: De Dèle 48, 6971 HD Brummen. Het gaat om een duplexwoning, benedenwoning. Twee  slaapkamers van ongeveer 12m2 en 6m2. Woonkamer is 15m2 met aansluitend een keuken van 4m2. De woning heeft een grote tuin van 25m2.

Huurprijs: €448,63

Naar welk type woning u op zoek bent

Huidige verhuurder is Woningstichting Brummen

Gezocht: Een soortgelijke woning. Het liefst een kleine eengezinswoning. Minimaal 2 slaapkamers. Tuin is ook wenselijk, dus geen bovenwoning. Liefst een kindvriendelijke buurt.

Maximale huurprijs €448,63 (huidige huur)

Contact opnemen via renske.groenwold@de-passerel.nl

 


Advertentie 2
 (september 2015) 

Aangeboden: Van lochterenstraat 73,7203 EC Zutphen

Wij (mijn man, ik en onze 3 kinderen) wonen in een galerijflat in Zutphen. De flat heeft 3 slaapkamers. Een gesloten keuken en een woonkamer van 21 m. De flat is pas gerenoveerd. Gehele flat heeft dubbele beglazing, centrale afzuiging. Wc, douche en keuken geheel gerenoveerd, zo ook de buitenkant van de flat zelf.

Huurprijs € 460,00

Huidige verhuurder is Ieder1

Gezocht:
Wij willen graag naar een eengezinswoning met tuin, minimaal 3 slaapkamer en zolder met vaste trap in Brummen verhuizen.  

Maximale huurprijs €550,00

Contact opnemen via maur44n@gmail.com 

 

 

Advertentie 3 (maart 2015)

Aangeboden: Helmblom 8 Boornbergum in Friesland.
Ruime eengezinswoning (nieuwbouw 2013), hoekwoning, royale tuingerichte woonkamer en een open keuken, drie slaapkamers en een ruime badkamer met tweede wc, vaste trap naar de zolder, in de tuin een vrijstaande berging, energielabel A, grote tuin rondom met privacy, vrij uitzicht op landerijen, aan de rand van het dorp, in levendig dorp met alle dagelijkse voorzieningen, op fietsafstand van Drachten, veel mooie fietsroutes door natuurgebied

Huurprijs € 581,96

Huidige verhuurder is Woonfriesland

Gezocht: Eengezinswoning (liefst hoekwoning, twee onder één kap of vrijstaand) in Brummen (optioneel Zutphen), tuin met privacy.

Maximale huurprijs €600,00

Contact opnemen via psycho.energetica@gmail.com

 

Voor landelijk aanbod en aanvragen voor woningruil kunt u ook op de site www.woningruil.nl kijken.


print