Ik wil huren

Actueel aanbod

Ik wil kopen

Ik wil mijn woning ruilen

advertenties

Advertentie 1 (oktober 2016)

Aangeboden: Eengezinswoning met 3 volwaardige slaapkamers en een ruime zolder welke te bereiken is met een vast trap. Tweede toilet in de badkamer die recent volledig gerenoveerd is. (Kampweg 66 in Brummen)

slaapkamer 1: 12 m2
slaapkamer 2: 9 m2
slaapkamer 3: 5 m2
zolder:  40m2 (schuin dak)

Tuin op het zuiden ongeveer 40 m2

Verhuurder: woningbouw Brummen

Gezocht: Ik ben op zoek naar naar een iets kleinere eengezinswoning met een tuin

Contact opnemen via paulan49@hotmail.com

Advertentie 2 (oktober 2016)

Aangeboden: Eengezinswoning aan de Harnjesweg 57, 6706AS Wageningen.
Deze woning uit 1930 is tien jaar geleden grondig gerenoveerd en heeft een totale oppervlakte van 70 m3.
Er is een woonkamer van 25m3, 3 slaapkamers van 14 m3 , 10m3 en 5,5 m3, een vlisotrap naar een kleine zolder. Een ruime voortuin 20m3 en grote achtertuin 36m3.

De huur €587 en de verhuurder is Woningstichting Wageningen.

Gezocht: Een woning in Brummen of de omgeving ervan, met tuin, met een maximale huur van €590

Contact opnemen via emailadres  mdees@tiscali.nl

Advertentie 3 (februari 2016)

Aangeboden: De Dèle 48, 6971 HD Brummen. Het gaat om een duplexwoning, benedenwoning. Twee  slaapkamers van ongeveer 12m2 en 6m2. Woonkamer is 15m2 met aansluitend een keuken van 4m2. De woning heeft een grote tuin van 25m2.

Huurprijs: €448,63

Naar welk type woning u op zoek bent

Huidige verhuurder is Woningstichting Brummen

Gezocht: Een soortgelijke woning. Het liefst een kleine eengezinswoning. Minimaal 2 slaapkamers. Tuin is ook wenselijk, dus geen bovenwoning. Liefst een kindvriendelijke buurt.

Maximale huurprijs €448,63 (huidige huur)

Contact opnemen via renske.groenwold@de-passerel.nl

Advertentie 4 (september 2015)

Aangeboden: Van lochterenstraat 73,7203 EC Zutphen

Wij (mijn man, ik en onze 3 kinderen) wonen in een galerijflat in Zutphen. De flat heeft 3 slaapkamers. Een gesloten keuken en een woonkamer van 21 m. De flat is pas gerenoveerd. Gehele flat heeft dubbele beglazing, centrale afzuiging. Wc, douche en keuken geheel gerenoveerd, zo ook de buitenkant van de flat zelf.

Huurprijs € 460,00

Huidige verhuurder is Ieder1

Gezocht:
Wij willen graag naar een eengezinswoning met tuin, minimaal 3 slaapkamer en zolder met vaste trap in Brummen verhuizen.

Maximale huurprijs €550,00

Contact opnemen via maur44n@gmail.com

Advertentie 5 (maart 2015)

Aangeboden: Helmblom 8 Boornbergum in Friesland.
Ruime eengezinswoning (nieuwbouw 2013), hoekwoning, royale tuingerichte woonkamer en een open keuken, drie slaapkamers en een ruime badkamer met tweede wc, vaste trap naar de zolder, in de tuin een vrijstaande berging, energielabel A, grote tuin rondom met privacy, vrij uitzicht op landerijen, aan de rand van het dorp, in levendig dorp met alle dagelijkse voorzieningen, op fietsafstand van Drachten, veel mooie fietsroutes door natuurgebied

Huurprijs € 581,96

Huidige verhuurder is Woonfriesland

Gezocht: Eengezinswoning (liefst hoekwoning, twee onder één kap of vrijstaand) in Brummen (optioneel Zutphen), tuin met privacy.

Maximale huurprijs €600,00

Contact opnemen via psycho.energetica@gmail.com

Voor landelijk aanbod en aanvragen voor woningruil kunt u ook op de site www.woningruil.nl kijken.