Ik wil huren

Actueel aanbod

Ik wil kopen

Ik wil mijn woning ruilen

advertenties

Advertentie 1 (juni 2014)
Aangeboden: Beatrixlaan 36 in Brummen

beschrijving type woning:leuke hoekwoning met een grote tuin (200 vierkante meter), een voortuin en 3 slaapkamers. De woning heeft dakisolatie en is gerenoveerd in 2005 (nieuwe keuken). De woning heeft een douche en vliering.

De woonkamer heeft een open keuken en een bijkeuken.  Er is een redelijke schuur.

Het is een kindvriendelijke buurt, scholen/winkels op loopafstand.

Het enige minpuntje; de trein loopt vlak langs het huis. Er zijn geen achterburen ivm kerkhof.

De kale huurprijs is € 475,00.

Verhuurder Woningstichting Brummen

Gezocht:
Graag een woning (eensgezins woning met 3 slaapkamers) die gelijk is aan huurprijs, wel een kleinere tuin gewenst.

Contact opnemen via jacquelinelowis@hotmail.com

Advertentie 2 (februari 2014)

Aangeboden: Zwaluwstraat 12 in Brummen

Eengezinswoning met keuken, hal met toilet, woonkamer, 3 slaapkamers, douche, zolder, voor- en achtertuin. Parkeergelegenheid in de wijk.

Huurprijs: € € 420,29 per maand
Verhuurder: Woningstichting Brummen

Gezocht:
Een (ruime) eengezins(hoek)woning in Brummen, Oeken,  Empe, Leuvenheim, Zutphen, Lochem of Beekbergen; drie
slaapkamers, vaste trap naar een (ruime) zolder (met dakkapel) of een berging. Huurprijs tussen de € 400 en € 600.

Contact opnemen via semovahelen@hotmail.com

Advertentie 3 (oktober 2013)
Aangeboden:  Kievitstraat 13 in Brummen

Ruime eengezins(hoek)woning met grote voor- en achtertuin. Twee grote slaapkamers en één kleine. Vaste trap naar ruime zolderkamer met dakkapel. Woning is 2 jaar geleden vernieuwd en in zeer nette staat.

Huurprijs: € 584                                                                           Verhuurder: Wst Brummen

Gezocht:
Eengezinswoning in Arnhem (Klarendal, Geitenkamp of 't Broek) met minimaal 2 slaapkamers en een achtertuin.

Voor meer informatie: d.trubkin@live.nl of 06-26394793

Advertentie 4 (september 2013)

Aangeboden: Stokebrand 110 in Zutphen

Middenwoning van 110m2, 4 slaapkamers, badkamer, 2 toiletten, 3 opbergruimtes, achtertuin met schuur.
Dichtbij winkels en natuur, Zuidwijken. Veel groen en speelgelegenheden. Voor en achter parkeerplaats. Doodlopende weg.

Huurprijs: € 550,- per maand
Verhuurder: Woonbedrijf Ieder1

(half)Vrijstaande woning van min. 50m2 in rustige, landelijke omgeving

Voor meer informatie: celebretions@live.nl of 06-37195800

Advertentie 5
Aangeboden:  Merelstraat 4 in Brummen

Ruime eengezinswoning met een flinke voor- en achtertuin. De woning heeft drie slaapkamers en een open keuken.

Huurprijs: € 367

Verhuurder: Wst Brummen

Gezocht:
Kleine woning, mag 40+ woning zijn in Brummen.
Maximale huurprijs van 300 euro.

Voor meer informatie:
amers192@msn.com

Advertentie 6
Aangeboden: J.J.A. Gouverneurstraat 64 in Dordrecht

Eengezinswoning. Beneden een ruime woonkamer, eetkamer, keuken en toilet. Boven grote slaapkamer, douche/badkamer en  kleine slaapkamer. Vliezotrap naar zolder. Achtertuin afgesloten met een schutting, dus kind vriendelijk. Geen voortuin maar een hofje dat iets van de weg af ligt, dus ideaal voor kinderen om te spelen.

Huurprijs: € 423
Verhuurder: Trivera in Dordrecht

Gezocht:
Het liefst een eensgezinswoning, maar anders is ook geen probleem.
Huur: maximaal zelfde als huidige huur(zie hierboven)

Voor meer informatie: Pieter Hardam via pieterhardam01@live.nl

Voor landelijk aanbod en aanvragen voor woningruil kunt u ook op de site www.woningruil.nl kijken.