service- en glasfonds

Servicefonds
Het Servicefonds van Woningstichting Brummen neemt u een deel van het onderhoud uit handen. Welke onderhoudswerkzaamheden binnen het Servicefonds vallen leest u in de folder. Deelname aan het Servicefonds is vrijwillig en kost € 2,27 per maand. De folder over het Servicefonds kunt u hier of aanvragen met dit contactformulier. In deze folder vindt u ook een aanmeldingkaart. Als u in de eerste maand van uw huurcontract lid wordt van het Servicefonds betaalt u geen instapkosten. Daarna zijn de instapkosten € 25,00.

Glasfonds
Het Glasfonds verzekert u tegen reparaties van normale glasschade aan uw woning en eventuele berging of garage. De kosten voor de verzekering zijn € 0,91 per maand. De folder over het Glasfonds kunt u hier downloaden of aanvragen met dit contactformulier. In deze folder vindt u ook een aanmeldingkaart. Voor het Glasfonds vragen we geen instapgeld.

Voor het Glas- en Servicefonds is de opzegtermijn een maand.